Pret Covid-19 vakcinējies mūziķis Jānis Šipkēvics; kā viņš jūtas pēc potes saņemšanas?

tautaruna.lv 26.aprīlis 2021, 18:15
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Mūziķis Jānis Šipkēvics juniors soctīklos dalījies ar savu Covid-19 vakcīnas pašbildi, arī atklājot, kā jūtas pēc vakcīnas devas saņemšanas.

"Vakcinēts. Jūtos labi. Tuvāk sirdsmieram par savu ģimeni un sevi pašu. Tuvāk dzīvei cilvēkos un tuvāk koncertiem. Ja varu kādu iedrošināt sekot manam piemēram, tad šeit to daru.

Protams, kā katrai medicīniskai manipulācijai, arī šai ir savi riski.

Bet šoreiz proporcionāli tie ir mikroskopiski, salīdzinot ar vīrusa destruktīvo dabu. Esi atbildīgs. Uzticies mediķiem un zinātnei. Šie cilvēki vēl mums labu," aicina mākslinieks.

Jau iepriekš vēstījām, ka vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki publicē savas pašbildes, kurās redzami saņemot vakcīnu pret Covid-19. Nesen to izdarīja arī dziedātājs Intars Busulis, kura lēmumu vakcinēties gan daudzi viņa soctīklu sekotāji kritizēja.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Latvijā ticis sasniegts līdz šim augstākais vakcinēšanas pret Covid-19 temps, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) dati. Pagājušajā nedēļā pirmo poti pret Covid-19 saņēmuši 33 860 cilvēki, bet otro - 9950, tādējādi vidēji vakcinēti nepilni 6300 cilvēki dienā. Līdz šim šis rādītājs augstākais bija nedēļā no 12.aprīļa, kad vidēji dienā tika vakcinēti ap 4800 cilvēki.

Pagājušajā nedēļā sasniegts arī vienā dienā vakcinēto skaita rekords, kad 21.aprīlī potes saņēma nepilni 10 000 cilvēku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas