Opra beidzot komentē slaveno interviju ar Meganu un Hariju

tautaruna.lv 26.aprīlis 2021, 15:12
 
AFP/Scanpix/Leta
Opras Vinfrijas slavenā intervija ar Meganu Mārklu un princi Hariju satricināja visu pasauli un arī pati Opra nebija gaidījusi tik šokējošus paziņojumus no pāra, raksta "USA Today".
"Es biju pārsteigta," Opra atklājusi žurnālistiem, norādot, ka bijusi iespaidota, cik atklāts pāris bijis intervijas laikā.

Viņa norāda, ka nenojautusi, cik spēcīgu iespaidu intervija radīs. Viņa apgalvo, ka pirms intervijas nebija runājusi ar pāri, taču sarakstījusies ar abiem par viņu mērķiem.

"Mūsu kopīgais mērķis bija patiesība. Viņi gribēja izstāstīt savu stāstu un tādā veidā, kas ļautu abiem būt pēc iespējas patiesākiem," atklāj Opra un pastāsta, ka viņa un filmēšanas grupa ievērojuši konfidencialitāti un nav izpauduši intervijā dzirdēto līdz tās pārraidīšanai televīzijā šī gada 7. martā.

Jau vēstīts, ka slavenajā intervijā Oprai Vinfrijai princis Harijs un Megana Mārkla atklāja šokējošas lietas par savu dzīvi karaļnamā.

Megana apgalvoja, ka karaļnamā saskārusies ar rasismu un pauda, ka karaliskā ģimene viņu neaizstāvēja no preses, kas rezultējies ar mentālās veselības problēmām un domām par pašnāvību. Viņa vērsusies pie pils darbiniekiem, kuri nav snieguši palīdzību.

Tikmēr Harijs atklāja, ka kopš atteikšanās no karalisko pienākumu pildīšanas nav runājis ar tēvu, princi Čārlzu, kurš dēlam liedzis arī finansiālo atbalstu. Tāpat princis norādījis, ka viņa tēvs un brālis dzīvojot "slazdā", no kura viņam, pateicoties Meganai, izdevies izkļūt.

Jau ziņots, ka 9. aprīlī mūžībā devās princis Filips, kura bērēs piedalījās arī Harijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:36

Jaunākās diskusijas