Soctīklos kritizē Bezzubova slepkavības izmeklēšanu

tautaruna.lv 15.aprīlis 2021, 11:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji aktīvi diskutē par policijas šodien sniegto informāciju, ka uzbrukumā futbola aģentam Romānam Bezzubovam izmantotā automašīna "BMW X5" aizvadītajā naktī, visticamāk, atrasta sadegusi Mežaparkā.

Tiek vēstīts, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienest glābēji izsaukumu par degušu mašīnu Ezermalas ielā saņēmuši plkst.1.28. Kopējā degšanas platība bija septiņi kvadrātmetri. Cietušo nav. Glābēji nodzēsuši ugunsgrēku un, kā ierasts šādos gadījumos, par notikušo ziņojuši policijai.

Tikmēr Twitter lietotāji pauž neizpratni, ka ņemot vērā nozieguma izmeklēšanā iesaistītos policijas spēkus, kā pilsētā varēja nepamanīt noziegumā iesaistīto auto.

"Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna naktī plkst.1.28 atrasta sadegusi Mežaparkā. Tikmēr policisti visas dienas garumā miljons stundas pēc slepkavības sadzīti uz šosejām un it kā patrulē. Labs darbs, iekšlietu ministr!"

Kāda cita komentētāja raksta, ka tas liecina, ka noziegums bijis labi izplānots, uz ko kāds cits Twitter lietotājs atbild: "Atšķirībā no policijas darba."

"Atrasta sadegusi? Automašīna pa kluso sadega pilsētā un pat neviens nepamanīja? Kā?"

"Sanāk arī, ka tā mašīna visu dienu nostāvēja kaut kur Mežaparkā un vēl naktī ar to brauca. Negribas ticēt, ka tā sadegšanas vietā stāvēja nepamanīta visu dienu".

Jau ziņots, ka futbola aģenta Bezzubova nogalināšana varētu būt pasūtījuma slepkavība, kas saistīta ar cietušā profesionālo darbību, pieļauj izmeklētāji, vienlaikus uzsverot, ka Valsts policija izmeklē arī citas versijas.

Uzbrukums Bezzubovam notika trešdienas rītā Purvciemā brīdī, kad viņš vēlējās izbraukt uz Gunāra Astras ielu.

Uzbrucēji pārvietojušies ar melnas krāsas "BMW X5" markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem. Automašīnai bija bojāts labais sāns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas