"Gribējām labu, bet sanāca kā vienmēr"; Kivičam darīšana ar policiju pat Itālijā

tautaruna.lv 29.marts 2019, 18:00
 
Ekrānuzņēmums
Jau ziņots, ka mūziķis Andris Kivičs ar savu sirdsdāmu mākslinieci un skaistumkaralieni Lieni Skulmi atpūšas Itālijā. Kā izrādās arī svešumā nācies sastapties ar ķibelēm.

"Vakara Ziņas" informēja, ka 23. marta pusdienlaikā pašmāju skandalozākais un populārākais mīlētāju pāris pameta Latviju, dodoties ceļojumā uz Itāliju, lai atpūstos un atjaunotos pirms pārcelšanās uz Āfriku pie Indijas okeāna.

Apceļojot skaisto valsti, pāris devies garām kādai sienai, kur pēc mūziķa teiktā, pārīši no visas pasaules uzraksta vēstījumu, cik viens otru ļoti mīl. To, protams, vēlējās izdarīt Andris un Liene, taču uz "bagātīgi" norakstītās sienas nav bijis neviens brīvs pleķītis, redzams STV uzfilmētajā sižetā.

Andris Kivičs nolēmis Lieni pacelt uz pleciem, lai māksliniece varētu aizsniegties augstāk un uzrakstīt abu mīlestības vēstījumu. Taču drīz vien pie pāra pienāca vietējā policija un aizrādīja, ka tā nedrīkst darīt, jo ir bīstami. "Gribējām labu, bet sanāca kā vienmēr," secina Kivičs.

Dažādas neveiklas ikdienas situācijas visai bieži uzglūn pārim. Kivičam jau bija darīšana ar policiju Latvijā, kad viņš ziņoja par jauniešiem, kuri esot viņu piekāvuši pie pārtikas veikala Iļģuciemā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:55

Jaunākās diskusijas