Shipsea savā 38. dzimšanas dienā publicē foto, kurā redzams kā "naivs divdesmitpiecgadnieks"

tautaruna.lv 27.augusts 2020, 18:29
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Šodien, 27. augustā, savu dzimšanas dienu svin mūziķis Jānim Šipkēvics jaunākais, kurš saviem sekotājiem vietnē Instagram publicējis 13 gadus vecus foto, atzīstot, ka daudz nekas pēdējos gados neesot mainījies.

"Cienījamie laikabiedri! No šodienas Jānim Šipkēvicam jaunākajam - 38! Un pavisam labi, ka tā ir nevis ķermeņa temperatūra, bet vecums. Šeit no foto jūs uzlūko priecīgs un naivs divdesmitpiecgadnieks. Un pārāk daudz nekas, šķiet, nav mainījies. Joprojām esmu pateicīgs par to, ka varu būt. Laimīgs par iespēju dzīvot un radīt, par cilvēkiem, kas mani stiprina, atbalsta un mīļo. Paldies arī tiem, kas kādreiz iesit. Paldies tiem, kas skolo un māca.

Ja jāmeklē izmaiņas kopš tiem laikiem - domāju, ka augusi atbildības sajūta, apziņa, ka varu un gribu būt es pats.
View this post on Instagram

A post shared by Jānis Šipkēvics (@shipseanet) on

Arī tad, ja sanāk dabūt pa galvu. Lai arī neesmu par to vienaldzīgs, reizēm jūtos sāpināts, nesaprasts, joprojām tiecos kļūt stiprāks, drosmīgāks, lai turpinātu iesākto. Katru dienu vienu solīti tuvāk jēgpilnam dzīvespriekam. Savam paša ceļam. Ne vienmēr izdodas, bet cenšos. Paldies visiem ceļabiedriem. Ar interesi dodos tālāk," saka jubilārs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:57

Jaunākās diskusijas