Ralfs Eilands pārsteidz ar neparastu kadru

tautaruna.lv 12.novembris 2020, 10:06
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķis Ralfs Eilands pārsteidzis savus sekotājus ar ļoti neierastu kadru, kurā redzams kādā veikalā pie alkohola stenda.

Mūziķis attēlā redzams noplukušā mētelī bez vienas piedurknes un zem Eilanda kreisās acs ir manāms zilums.

"Ārkārtas stāvokļa darba piedāvājumi mūziķim jāņem tādi, kādi ir..." komentārā pie attēla norāda Ralfs, sīkāk gan nepaskaidrojot attēlā redzamo.
View this post on Instagram

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

Komentāru sadaļā tikmēr sekotāji gan uzdod jautājumus par kadru, gan iesaka mūziķim tomēr neķerties pie grādīgās dziras lietošanas.

Radio un TV personība Sanda Dejus tikmēr pajautā, vai mūziķim šī ir jauna sadarbība, uz ko Ralfs atbildējis: "Jā, ar abiem plauktiņiem. Katrs brends iedeva piecīti un produktu. Uzliku mīksto karjerai." Sanda smej, ka mūziķis, karjerai ir drīzāk uzlicis "korķi".

Jau ziņots, ka ārkārtējās situācijas laikā no 9. novembra ir atcelti un aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē, izņemot sapulces, gājienus un piketus, kuros varēs piedalīties ne vairāk kā 50 cilvēki, nosaka valdības pieņemtais lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu Covid-19 izplatības ierobežošanai. Tāpat privātos pasākumos ir atļauts pulcēties ne vairāk kā desmit cilvēkiem un ne vairāk kā no divām mājsaimniecībām.

Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 6.decembrim. Valdība nepieciešamības gadījumā var lemt par ārkārtējās situācijas termiņa pagarināšanu.

Ralfs Eilands ir latviešu dziedātājs, TV raidījumu vadītājs. 2007. gadā bijis viens no grupas PeR dibinātājiem, ar kuru plašāku ievērību guvuši ar dalību konkursā "Latvijas zelta talanti" 2008. gada novembrī. 2013. gadā grupa uzvarēja Eirovīzijas dziesmu atlasē ar dziesmu Here We Go. Grupa startēja Eirovīzijas otrajā pusfinālā, tomēr finālam nekvalificējās.

Eilands ir vadījis vairākus TV raidījumus, tai skaitā "Aprīļa pilieni", "Aiziet", "Juniors TV", darbojies arī TV raidījumā "Sems".

2019. gadā sabiedriskā balsojumā Eilands tika nosaukts par Gada Eiropas cilvēku Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

12.novembris 2020

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:37

Jaunākās diskusijas