Virsnīte dalās ar sirsnīgu ģimenes Ziemassvētku foto

tautaruna.lv 22.decembris 2020, 12:17
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Televīzijas raidījumu vadītāja Kristīne Virsnīte Instagram dalījās ar burvīgu ģimenes Ziemassvētku fotogrāfiju.

Fotogrāfijas bija redzama visa Virsnīšu ģimene pie skaisti izrotātas eglītes. Kā atzīst Kristīne, tad šie ir viņas dēla pirmie apzinātie Ziemassvētki ar eglīti.

"Pirmo reizi ieraudzīt brīnumsvecīti un nobīties, spiegt no sajūsmas par rotājumiem, saskumt, kad mīļākā mantiņa tētim izslīd no pirkstiem un sašķīst mazās stikla pārsliņās."

Kā pasmejas Kristīne, tad nekas smalkāks par spiedzošiem Virsnīšiem pie tikko izrotātas eglītes viņiem nav. Tā viņa komentēja apburošās ģimenes svētku fotogrāfijas. Viņa atzīst, ka tieši tās bildes, kuras nav izdevušās, vienmēr paliek atmiņā un ir tās mīļākās.

Raidījumu vadītāja atzīst, ka bērni svētkus ļoti gaida, vairāk nekā citus gadus. Tomēr viņai liekas, ka vislielākā sajūsma par svētku tuvošanos piemīt tieši viņai.

"...taču šķiet manī ir vislielākā sajūsma, jo katrā manā šūnā dzīvo Ziemassvētku brīnums - es ticu labajam, es ticu, ka nāks miers, es ticu tam, ka pēc grūtiem brīžiem mūsos dzimst prieks!"

Kristīne Virsnīte ir raidījumu vadītāja. Viņa kopā ar Dagmāru Leganti un Sandu Dejus vada sarunu šovu "Kad viņas satiekas". Kristīne ir precējusies ar ēdienu blogeri Kasparu Virsnīti. Viņu ģimenē aug divas atvases.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:56

Jaunākās diskusijas