Skolotāji ar sirsnīgu sveicienu svētkos pārsteidz mediķus

tautaruna.lv 22.decembris 2020, 11:09
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Tukuma Raiņa ģimnāzijas skolotāji ar sirsnīgu sveicienu mediķiem, pasaka paldies par viņu pašaizliedzīgo un smago darbu koronavīrusa pandēmijas laikā.

Pēc intervijas noskatīšanās ar Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas ārstu Kārli Rāceni, viņa izlēma aicināt talkā savus kolēģus un iepriecināt mediķus. Dāvinot viņiem prieku šajā grūtajā laikā.

Mūs šodien pārsteidza negaidīti liels mīļums un sirsnība," atzina slimnīcas pārstāvji.

Ar jauko apsveikumu slimnīca dalījās sociālajā medijā Facebook. Viņi atzina, ka šis bija ļoti negaidīts, bet patīkams pārsteigums.

Skolotāja izlēma, ka ir nepieciešams iepriecināt mediķus, jo šis laiks viņiem nav viegls. Covid-19 pandēmijas laikā mediķi ir ļoti noguruši un pašaizliedzīgi cīnās par mūsu visu veselību.

"Viņai tā sažņaudzās sirds par nogurumu un izmisumu, ko redzēja ārsta acīs, ka viņa pāris stundu laikā saorganizēja sveicienu no visiem skolotājiem."

Skolotāja sirsnīgo sveicienu atveda uz slimnīcu un sniedza to mediķiem, lai tos iepriecinātu.

Slimnīca saka lielu paldies par jauko pārsteigumu. Pārstāvji min, ka šāda mīļuma izpausme palīdz atjaunot spēkus un iedvesmo cīnīties. Radot cerību, ka mums visiem kopā izdosies uzveikt Covid-19 vīrusu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas