"Vispār neko nevajag"; Ralfs Eilands zaudējis optimismu

tautaruna.lv 15.aprīlis, 3:00
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Ralfs Eilands, būdams sabiedriski aktīvs cilvēks, vienmēr mudina rīkoties. Mikroblogošanas vietnē "X" Eilands dalījies ar ļoti pesimistisku, domājams ironisku, ziņu.

Ralfs Eilands raksta: "Latvijā nevajag nedz stadionus, nedz koncertzāles, vispār neko nevajag! Būsim reāli — demogrāfijas rādītāju dēļ, mūs tāpat pēc pāris desmit gadiem, ar visiem tautastērpiem, varēs aplūkot tikai muzejos, kurus mums šobrīd arī, starp citu, nevajag!"

Attiecībā uz futbola stadiona projektu, komentāros valda sketicisms: "Varbūt pārmaiņas pēc Latvijā kādu rūpnīcu uzcelt, nevis izpļakarēt naudu otkatu projektos? Tagad kas ir svarīgāk - izsist stadiona celtniecību vai apturēt mangāna rūdas plūsmu? To raķeti, kura tiks tēmēta uz to stadionu ražo jau šodien!"

"Cik darba vietas piedāvā tas stadions un koncertzāle? Ne celšanas process,bet gatavā veidā? Kādas algas tur būs +/-? 30 gadus ir celti,būvēti visādi objekti,tas nav palīdzējis...stadions būs īstais,tad sāksies attīstība."

"Stadionu vajag un koncertzāli arī. Tikai tas viss jābūvē atbilstoši loģikai un par labu sabiedrībai, nevis atsevišķu šeptētāju maciņam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas