Sabiedrība nikna: Iesper mediķei pa galvu, salauž brilles; policija atrakstās

tautaruna.lv 29.marts, 15:30
 
MN
"Mēģinot palīdzēt pacientam Uzņemšanas nodaļā, anestezioloģijas un reanimatoloģijas 4. gada rezidente Laura saņēma spērienu pa galvu. Mutiskie draudi pārauga fiziskā vardarbībā. Laurai pacients nodarīja sāpes un arī salauza brilles, ziņo raidījums "Panorāma".

Tika izsaukta Valsts policija. Pēc četrus mēnešus ilgas izmeklēšanas secināts, ka administratīvais pārkāpums nav noticis. Arī briļļu vērtību varot piedzīt tikai tiesājoties. Laura uzskata, ka pacientam bija jāsaņem sods, jo "pat par nepareizi novietotu automašīnu mēs saņēmam sodu", aizdomājas Laura. Bet par uzbrukumu nē.

"Interesanti, kāds būtu Valsts policijas lēmums, ja kāds tagad aizietu uz iecirkni un iespertu kādam policistam pa galvu? Arī neatrastu nozieguma sastāvu?Varbūt Hosams Abu Meri var komentēt mediķu sišanu viņu darba vietā" vietnē "X" taujā kāds tā lietotājs.

UG: Kārtējo reizi policija neprot piemērot tiesību normas? Nu cik var??? Kā otra cilvēka fiziska ietekmēšana var nebūt administratīvais pārkāpums?

Aivars: Brīvā Latvijā sodi paredzēti tikai latviešiem, ar orkiem viss nēsot tik viennozīmīgi. Kretīni varas kabinetos...orku piesedzēji.

Andrejs: Policija ir jāizformē un jāveido pa jaunu, ja nepalīdz, tad tas pats jādara ar prokuratūru un tiesām.

Jānis: Viens jautājums, kāpēc mediķiem ir jāaiztāv pašiem sevi? Viņi medicīnas iestādē ir privātpersonas statusā? Mediķei ir caur tiesu jāmēģina gūt kompensāciju bojātajām brillēm? Nav gadienā tā, ka notikums med.iestādē tiek risināts caur iestādes juristiem, vadību?

Nata: Pāris tūkstošus varētu samaksāt sodu un pāris tūkstošus miesas bojājumiem un morālai kompensācijai. Tad arī smadzenes, kam vēl ir, pieslēgs pirms uzbrukt kadam. Likumi vajadzīgi, lai to izdarītu. Un policijai neizlikties par beigtiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:58

Jaunākās diskusijas