Atklāts, ka viena no ikoniskākajām Bonda meitenēm filmēšanas laukumā lietojusi narkotikas

tautaruna.lv 22.aprīlis, 1:30
 
pexels.com
Bijusī modele Vikija Rebeka 1979. gadā pēc dalības filmā "Moonraker", kas bija 11. Džeimsa Bonda filmu sērijā, iemantoja slavu. Diemžēl modele ātri vien pazuda no starmešu gaismām un ieslīga narkotiku atkarībā, ziņo "Daily Star".

Vikijai filmā tika uzticēta būtiska loma. Viņa bija tā, kas parādījās pašā filmas sākumā - bija redzams viņas siluets. Šī nelielā aina ir kļuvusi par īstu filmas ikonu. Par nelielo parādīšanos filmā viņa saņēma 1165 eiro.

Pēc filmas nonākšanas uz lielajiem ekrāniem Vikija cerēja, ka viņas karjera kino industrijā plauks un zels. Iespējams, ka tā arī būtu noticis, ja vien viņai nebūtu atkarības no heroīna.

Vikija iepriekš strādāja par modeli. Jau laikā, kad viņa strādāja par modeli, viņas izskats valdzināja un apbūra daudzus. Viņai prognozēja labu nākotni, taču vien dažiem bija zināms, ka viņa ik dienu tērēja 291 eiro par narkotikām, precīzāk - heroīnu.

Viņa bija tik ļoti atkarīga no narkotiskām vielām, ka bieži filmēšanas laikā ielavījās savā ģērbtuvē, lai slepeni lietotu narkotikas. Viņas atkarība ietekmēja turpmāko attīstību izklaides industrijā. Viņa pameta visu un devās atpakaļ uz savu dzimto vietu Skotijā, lai tiktu galā ar atkarību.

Vēlāk, uzveicot savu atkarību, viņa pārkvalificējās un kļuva par psihoterapeiti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:24

Jaunākās diskusijas