Atklāts, kādas bija aktiera Lūša pēdējās stundas pirms nāves

tautaruna.lv 16.aprīlis, 11:30
 
F64
Aktiera un režisora Ivara Lūša dzīvesbiedre aktrise Jūlija Ļaha Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Sajūta, ka esmu nonācis paradīzē" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj detaļas par mīļotā cilvēka nāvi.

8. aprīlī Latviju pāršalca ziņa, ka režisors un aktieris Ivars Lūsis ir miris. Par to paziņoja Daugavpils teātris. Daudziem Ivars palicis atmiņā kā seriāla UgunsGrēks aktieris un Liepājas teātra direktors.

Jūlija bija klāt brīdī, kad Ivara sirds pārstāja pukstēt.

"Viss notika ļoti pēkšņi un ātri. Vienkārši no rīta viņam kļuva slikti, un viss… Reanimatologi teica, ka Ivars nav pat sapratis, kas notiek. Labi, ka te dzīvo mans brālis, kuram pēc notikušā uzreiz piezvanīju. Esmu pateicīga, ka tanī brīdī man blakus bija viens racionāli domājošs cilvēks," viņa saka.

Jūlija teic, ka iepriekšējā vakarā nekas neliecināja, ka Ivars justos slikti - bija parasts, ikdienišķs svētdienas vakars.

"Esam ar Ivaru runājuši par nāves tēmu, un viņš teica, ka gribētu karalisku nāvi, kad miegā apstājas sirds un tu pat neapjaut, ka esi miris. Taču no fakta, ka tā tiešām noticis, man nekļūst vieglāk," viņa piebilst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas