VIDEO. "Ja nu Žoržs Siksna to ierauga?" Magonei atkal kreņķis

tautaruna.lv 16.aprīlis, 16:05
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Šova “Slavenības. Bez filtra” veterāne Magone Liedeskalna ieradusies Rīgā, lai sapucētos kādam īpašam pasākumam. Viņa gatavojas doties uz Kandavu, kur kopā ar citām pašmāju slavenībām vērtēs joku dienas pasākumu “Kandava The Best”. Skaistuma procedūru laikā gan atklājas, ka Magoni atkal pārņēmis liekais apmatojums.

Nav noslēpums, ka Magone ar apmatojumu ir cīnījusies ar visdažādākajām metodēm, tostarp dedzinot kāju spalvas ar sveci. Ciemojoties salonā, meistare atklāj, ka saules gaismā labi redzamas arī pūciņas uz Magones sejas. Šova zvaigzne gan steidz atbildēt, ka jau tā ir visu iespējamo nokūpinājusi ar lāzeri: “Man visu ar lāzeri nodedzināja, smirdēja gan kā kuilis! Bet kopš procedūras ataugušie sejas matiņi ir kļuvuši mīkstāki.

Man gan ir vēl viena problēma - starp krūtīm aug viena liela, gara spalva! Ja salonā ir pincete, vajadzētu likvidēt - man būs kleita, citādāk pazors! Vēl Žoržs Siksna ieraudzīs, ka man tur spalva, pasarg’ Dievs! Viņš arī būs pasākumā, un viņam taču ir brille, viņš labi redz!

Iedomājieties - gara, trekna, resna, melna spalva ieaug starp mīļukiem, bulčukiem. Nu, kur nu vēl trakāk! Bet ko lai dara, ka man tie hormoni tādi vīrišķāki? Labi, ka vēl dandālis nepieaug! Ar ūsām un bārdu vēl var tikt galā, bet ko ar to darīs?”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas